Rreth Nesh

Kush jemi !!!

Firma GLOBI , eshte themeluar ne vitin 1999, me fokusin ne tregtimin e paisjeve profesionale per Automotive dhe Industri. Firma jone eshte e bazuar kryesisht ne larje profesionale makinash, servis profesional dhe me tekniket me te specializuar, pjese kembimi nga kompanite me elitare boterore per automjete dhe shume sherbime te tjera. Misioni kryesor I kompanise sone eshte lidhja e ngushte e sherbimit tone me klientin. Ndihma, efikasiteti dhe gjendja ne kohe ka krijuar nje kompanie elitare dhe miqesore per konsumatorin. Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes. Ne mundohemi gjithnje te ofrojme nje game sa me profesionale dhe te plote per perdoruesin! Per kete qellim ne kemi lidhur kontrata bashkepunimi me firmat nga me seriozet ne bote per kete fushe si : KARCHER Germany,KIEHL Germany,Kimberly Clark Amerike,Kimicar Itali,Novaltec Itali, TTS Cleaning Itali, , etj.