GLOBI CLEANING
Te dedikuar per tju sherbyer


Firma jone fokusohet ne tregtimin e paisjeve profesionale si dhe solucione per te gjitha fushat sic jane Hotele,Restorante,Lavazhe,si dhe per perdorim shtepiak.
Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes.

Ne ofrojme sherbim profesionale, servis profesional dhe me tekniket me te specializuar, si dhe pjese kembimi per te gjithe paisjet qe kemi.

Misioni kryesor I kompanise sone eshte lidhja e ngushte e sherbimit tone me konsumatorin ne nevoje. Ndihma, efikasiteti dhe gjendja ne kohe ka krijuar nje kompanie elitare dhe miqesore per konsumatorin.


Produktet tonaOFERTE PAISJE LAVAZHI


Super Oferte paisje lavazhi profesionale 160.000 Lek

Pompe presioni 200 Bar e kompletuar

Kompresor 50Lt

Bombul shkume 50Lt

Fshese profesionale

Dhurate nje lecke tharje dhe nje solucion 12Kg


PAISJE PER LAVAZHE

Shërbim profesional nga teknikë të specializuar

Shërbim cilësor

Ndihmë, efikasitet dhe gjendje në kohë

Arsyet pse te zgjidhni sherbimet tona.


Globi është e vetmja firmë në Shqipëri e cila ofron pajisjet më profesionale për pastrimin e te gjitha siperfaqeve. Themeluar që në 1991, firma jonë ka arritur të krijojë eksperiencën e duhur duke kryesuar në treg.
Ne jo vetëm që ju ofrojmë ndihmë për të bërë një zgjedhje të duhur të produktit që j'u dëshironi, por gjithashtu j'u ofrojmë dhe asistencë pas blerjes. Stafi ynë gjendet pranë jush kurdo që ju do të keni nevojë, në kohë dhe me profesionalizëm.

Puzzi 8/1

NT 35/1 Tact

B 40 W

BR 35/12 C