Rreth nesh

Kush jemi

Firma GLOBI , eshte themeluar ne vitin 1999, me fokusin ne tregtimin e paisjeve profesionale per Automotive dhe Industri. Firma jone eshte e bazuar kryesisht ne shitjen e paisjeve profesionale per servise dhe gomisteri, servis profesional dhe me tekniket me te specializuar, pjese kembimi nga kompanite me elitare boterore per automjete dhe shume sherbime te tjera. Misioni kryesor I kompanise sone eshte lidhja e ngushte e sherbimit tone me konsumatorin ne nevoje. Ndihma, efikasiteti dhe gjendja ne kohe ka krijuar nje kompanie elitare dhe miqesore per konsumatorin. Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes. Ne mundohemi gjithnje te ofrojme nje game sa me profesionale dhe te plote per perdoruesin! Per kete qellim ne kemi lidhur kontrata bashkepunimi me firmat nga me seriozet ne bote per kete fushe si : CORGHI SPA Itali, KARCHER GMBH Gjermani, Dino Paoli Itali, KS TOOLS Gjermani, Mega Spanje, OMCN Itali, Kimicar Itali, etj.