GLOBI Automotive
Te dedikuar per tu sherbyer


Firma GLOBI Shpk, eshte themeluar ne vitin 1999, me fokusin ne tregtimin e paisjeve profesionale per Automotive dhe Industri. Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes..

Firma jone eshte e bazuar kryesisht ne shitje e paisjeve profesionale me garanci, servis profesional me tekniket me te specializuar, pjese kembimi dhe asistence per produktet qe shesim..

Misioni kryesor I kompanise sone eshte lidhja e ngushte e sherbimit tone me konsumatorin ne nevoje. Ndihma, efikasiteti dhe gjendja ne kohe ka krijuar nje kompani elitare dhe miqesore per konsumatorin.

FOT_PRO_ALG_EINR_896-7215_SALL_AING_V159cf3045b60c0FOT_PRO_ALG_EINR_713-0215_SALL_AING_V159cf265f881d0

Super Oferte KS TOOLS


Komplet Karroce me 7 sirtare dhe 215 celesa, me 3 module!

Ngyra Kuq / e Zeze

Me sirtare qe happen 100%, dhe peshembajtje 25 kg. per cdo sirtar!

Celesa Premium!!!

990 Euro


Produkte Cilesore

Produktet me te mira nga kompani lider boteror

Partneritete

Globi Automotive ofron produkte nga partneret me te mire ne tregun e paisjeve,veglave te punes dhe detergjenteve profesionale per cdo perdorim.

Arsyet pse te zgjidhni sherbimet e shoqerise sone


Firma GLOBI Shpk, eshte themeluar ne vitin 1999, me fokusin ne tregtimin e paisjeve profesionale per Automotive dhe Industri. Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes..Firma GLOBI Shpk, eshte themeluar ne vitin 1999, me fokusin ne tregtimin e paisjeve profesionale per Automotive dhe Industri. Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes.. Misioni kryesor I kompanise sone eshte lidhja e ngushte e sherbimit tone me konsumatorin ne nevoje. Ndihma, efikasiteti dhe gjendja ne kohe ka krijuar nje kompanie elitare dhe miqesore per konsumatorin. Filozofia jone mbeshtetet ne tre komponente kryesor: Konsulence – Tregtim – Asistence pas shitjes. Ne mundohemi gjithnje te ofrojme nje game sa me profesionale dhe te plote per perdoruesin! Per kete qellim ne kemi lidhur kontrata bashkepunimi me firmat nga me seriozet ne bote per kete fushe si : CORGHI SPA Itali, KARCHER GMBH Gjermani, Dino Paoli Itali, KS TOOLS Gjermani, Mega Spanje, OMCN Itali, Kimicar Itali, etj.

Konvergjence REMO

Cmontuese Master Code

Pistolet me Induksion